• boeken via een adviseurs

Aruba

Een must do voor 2020

De bestemmingslijst der lijsten is met recht de Lonely Planet top 10

Elk jaar maakt de reisgidsenspecialist hierin bekend welke 10 bestemmingen u beslist het daaropvolgende jaar moet bezoeken.

Ondanks de komst van social media geniet de lijst nog steeds enorm veel aanzien. Des te trotser is de reisgidsenspecialist dat Aruba de vierde plek inneemt van de top 10 bestemmingen waar je in 2020 heen moet.

Aruba, One Happy Island

Niet alleen voor rustzoekers

Aruba mag dan bekend staan als een oase van rust, met oogverblindende stranden en een kristalheldere zee, maar je hoeft beslist niet stil te zitten wanneer je op het One happy island bent.

Sterker, wie de thrillseeker in zichzelf naar boven wil halen, kan zich vol overgave storten in een avontuur vol actie.

Natural Pool

San Nicolas – kleurrijk en authentiek

Wie naar Aruba gaat moet zeker een bezoekje wagen naar San Nicolas. Ooit gold San Nicolas als een slaperig arbeidersstadje die u als bezoeker gerust kon overslaan.

Inmiddels heeft het internationale zakenblad Forbes San Nicolas de plek uitgeroepen tot street art capital van het Caribisch gebied en wil zo’n beetje elke journalist, blogger of influencer naar de stad met als bijnaam sunrise city (omdat hier als eerste de zon opkomt) om er de mooiste foto’s te schieten.

San Nicolas is hot en dat is meer dan terecht!

San Nicolas

Groenste eiland in het Caribisch gebied

Al enkele jaren wordt op het eiland hard gewerkt om de inmiddels verworven status van groenste eiland in het Caribisch gebied meer dan waar te maken. Op Aruba staat het eerste volledig klimaatneutrale hotel in de Caraïben, het Bucuti & Tara Beach Resort. Hier eet u ecovriendelijk, wordt alles gerecycled en kunt u zelfs tijdens het sporten energie opwekken.

40% van de energie op Aruba bestaat uit duurzame energie (zonne- en windenergie) en er zijn maatregelen getroffen om het plasticgebruik een halt toe te roepen. Zo is in 2017 een verbod op plastic tasjes geïntroduceerd en in 2020 is het gebruik van wegwerpplastic verboden. Ook mogen zonnebrandcrèmes die schadelijk zijn voor het koraal niet meer gebruikt worden.  

Aruba boekt u bij uw reisagent

 Bekijk en boek vakanties

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw HolidayPlanner op.

Zoek op kaart?