• boeken via een adviseurs

Center Parcs

Er is altijd wat te doen!

Center Parcs Park Hochsauerland

In een van de bekendste wintersportgebieden van Duitsland, op enkele uurtjes rijden van huis. Accommodaties te boeken tot 20 personen.

Er tussenuit in de winter? U beleeft samen de warmste momenten bij Center Parcs. Samen met de familie voor de open haard in uw vernieuwde cottage. Tijdens een van de vele winterse activiteiten of een heerlijk kerstdiner in een van de restaurants. Gehuld in feestelijke Winter Wonderland-versieringen, staat Center Parcs garant voor een sprankelende kerst!

Center Parcs Park Allgäu

Beleef de magische sfeer van Winter Wonderland! Accommodaties te boeken tot 12 personen.

Feestelijke versieringen, lichtjes, gezelligheid en winterse activiteiten. Deze winter bent u echt even samen. Geniet van een welverdiende vakantie in dit luxueuze park aan de voet van de Duitse Alpen! Vertier in de Aqua Mundo, wandelingen door de besneeuwde heuvels of heerlijk met de hele familie rondom de openhaard…

Center Parcs - Breng koude winterdagen door op Center Parcs

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw HolidayPlanner op.

Zoek op kaart?

ANVR SGR

Aangesloten bij de ANVR Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij Calamiteitenfonds

© www.holidayplanners.nl
Onderdeel van The Travel Club, YourTravel en United Travel

Webdesign & realisatie:
Reclamebureau Scriptus Design

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF: