• boeken via een adviseurs

Club Med

Geniet van een zorgeloze vakantie

Club Med is:

  • Kinderopvang vanaf 4 t/m 17 jaar inbegrepen
  • Bars en restaurants 24/7 inbegrepen
  • Meer dan 60 activiteiten inbegrepen
  • Verantwoord toerisme
  • Dé pionier in échte all inclusive vakanties
  • Droombestemmingen over de hele wereld

Opening zomerseizoen, vroegboekkorting én soepele voorwaarden

Neem contact met mij op voor de aangepaste voorwaarden en kortingen voor de zomer en voor de Black Friday actie met betrekking tot het winterseizoen met kortingen die kunnen oplopen tot 20%.

Club Med vroegboekkorting –vroegboekkorting én soepele voorwaarden

Ontdek de mooiste (eco-) resorts

Ontdek de nieuwste (eco-)resorts op de mooiste plekken ter wereld: Club Med Seychelles of Club Med Michès Playa Esmeralda, Dominicaanse Republiek.

Bij Club Med beseffen ze maar al te goed dat de natuurlijke grondstoffen van onze planeet niet onuitputbaar zijn. Club Med is zich bewust van de groeiende impact van toerisme op het milieu. Club Med wil dan ook dat hun business een positieve invloed heeft op de plaatselijke economie en de bevolking.

Club Med vroegboekkorting - Ontdek de mooiste (eco-) resorts

Geniet van een zorgeloze vakantie

Club Med doet er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt er op rekenen dat de nodige Covid maatregelen getroffen worden om u een onvergetelijk en zorgeloos verblijf te bieden: ontspanning, rust en vooral geen stress. De GO-teams staan klaar om u te verwelkomen. Klik hier voor meer informatie.

Club Med

Club_Med_vroegboekkorting

HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw HolidayPlanner op.

Zoek op kaart?