• boeken via een adviseurs

Uitgestrekt Andalusië

Meer dan 800 kilometer kustlijn, twee nationale parken, fantastische golfbanen en steden zoals Sevilla, Cordoba of Granada zijn de bekende trekpleisters van Andalusië, maar deze regio biedt nog zo veel meer.

Ontdek Andalusië en geniet van uw verblijf!

Indrukwekkende contrasten

Uitgestrekt Andalusië - De belangrijkste attractie van Andalusië zijn wel de indrukwekkende contrasten

De belangrijkste attractie van Andalusië zijn wel de indrukwekkende contrasten: bergen en stranden, woestijnen en zoutvlakten, vlaktes en platteland waar mediterrane gewassen worden afgewisseld met weilanden. Door de contrasterende landschappen, de geografische ligging en het gevarieerde klimaat kan Andalusië bogen op een enorm scala aan flora en fauna.

Door de vele contrasten in landschappen en het microklimaat kunt u op dezelfde dag genieten van de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada en de subtropische omgeving van de stranden van de provincie Granada! 

Oneindige stranden

Op zoek naar ruimte? De langste stranden van Spanje vindt u hier!

Uitgestrekt Andalusië - De langste stranden van Spanje vindt u hier

Laat u betoveren door de felle zon en de zachte zandstranden van Andalusië met majestueuze kliffen, een achterland vol wilde dieren en een onbekende onderwaterwereld die erop wacht om door u ontdekt te worden.

Met aangename temperaturen, ongeacht het seizoen, zijn de uitstekende stranden van Andalusië een paradijs voor elke reiziger. 

Verscheidenheid aan activiteiten

Andalusië biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor iedereen.

Uitgestrekt Andalusië - Andalusië biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor iedereen

Ervaar de opwinding van kitesurfen en zeilen. En met meer tan 100 golfbanen is het nergens te druk. U heeft alle keuze om actief te genieten, met de garantie van mooi weer. 

Naast de bekende grote steden, vindt u hier ook veel kleine rustige steden en meer dan 500 dorpen op het platteland. Adem in en beleef een aangename time-out op een rustgevende plek. In elke hoek van Andalusië kunt u de heerlijke gastronomie proeven, geweldige culturele bezoeken brengen of gewoon ontspannen.

Onmetelijke natuurgebieden

Het bergachtige, kleurrijke landschap, de verborgen paden en de charme van het platteland van Andalusië ... Hier wordt u omhuld door een wereld die u niet snel zult vergeten.

Op zoek naar frisse lucht en zonder moeite de vereiste afstand houden? Bezoek een van de onmetelijke natuurgebieden. Andalusië biedt bijna 3 miljoen hectare beschermde gebieden, 22 natuurparken en 9 biosfeerreservaten.

Befaamde plaatsen zoals het Doñana National Park en het biosfeerreservaat Sierra Nevada in Granada, het natuurreservaat Cabo de Gata in Almería en het Sierra de Grazalema-gebergte in Cadiz.. Elk van de acht provincies van Andalusië heeft zijn eigen unieke eigenschappen en ze dragen allemaal bij aan de bijzondere charme van Andalusië.

Andalusië is er klaar voor: de hotels, restaurants, monumenten en musea, stranden en personeel staan klaar met alle nodige veiligheids- en hygiëne maatregelen om u een zo veilig en aangenaam mogelijk verblijf te bieden.

Zoek& Boek vakanties naar Andalusië

Uitgestrekt Andalusië

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw HolidayPlanner op.

Andalusië

Zoek op kaart?