• boeken via een adviseurs

Culinair Zuid-Afrika

Voor wie van culinair genieten houdt

Spectaculaire wijnregio’s te combineren met al het andere wat Zuid-Afrika te bieden heeft: natuur, cultuur en wildlife. Niet voor niets dat Zuid-Afrika de wereld in één land genoemd wordt.

Boek nu uw Zuid-Afrika reis van Tenzing Travel bij uw HolidayPlanners reisagent en krijg €100 korting!

A Taste of South Africa

Wij hebben speciaal voor u een aantal van onze mooiste reizen geselecteerd:

A Taste of South Africa

Tijdens deze 11-daagse autoreis langs de fameuze Tuinroute ontdekt u waarom Zuid-Afrika de wereld in één land genoemd wordt.

U maakt kennis met culinair Zuid-Afrika (o.a. tijdens een picknick bij het Boschendal Wine Estate), gaat op zoek naar de Big Five en verkent wereldstad Kaapstad. Enkele hoogtepunten van deze reis:

Kariega Game Reserve

In het malariavrije Kariega Game Reserve heeft u alle kans om de Big Five (de leeuw, buffel, neushoorn, olifant en het luipaard) te spotten. U gaat namelijk maar liefst vier keer op safari! Ook bijzonder: u kunt hier samen met een ranger tussen de giraffes, bokkies en zebra’s wandelen.

De wijngebieden

De wijnlanden rondom Kaapstad (o.a. Stellenbosch, Franschhoek en Paarl) zijn wereldberoemd. Inbegrepen is een uitgebreide picknicklunch bij het Boschendal Wine Estate, maar verder kunt u zelf kiezen of u een rit met de Franschhoek Wine Tram maakt of deelneemt aan een wijnproeverij.

Kaapstad

U heeft voldoende tijd om wereldstad Kaapstad op eigen gelegenheid te verkennen. Beklim er de Tafelberg, bezoek Robbeneiland (waar Nelson Mandela jarenlang vast heeft gezeten), neem deel aan een kookcursus of ga naar Boulders Beach, waar duizenden pinguïns leven.

Route 62

Route 62 loopt van Oudtshoorn naar Montagu en is een van de mooiste routes van de Kaap. Langs de route treft u fantastisch mooie landschappen, kristalheldere beekjes en diverse wijnboerderijen.

Knysna

Wanneer u Knysna bezoekt, mag u het spectaculaire uitzichtpunt 'The Heads' zeker niet overslaan. Hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over de lagune, waarover u ook een boottocht kunt maken. Waar Knysna nog meer bekend om staat? Zijn oesters!

Een aantal tips:

u kunt deze reis uitbreiden met bijvoorbeeld een fietstocht door de Kaapse wijnlanden of wat dacht u van een ‘cooking class’ van een lokale inwoner van Kaapstad: Begin

met een wandeltocht door het historische centrum van Kaapstad, een bezoek aan een plaatselijke specerijenwinkel en het Bo-Kaap Museum. Bezoek vervolgens het huis van uw gastvrouw en ontdek

haar culturele én culinaire achtergrond. U zult samen met haar enkele heerlijke gerechten bereiden, om deze vervolgens samen op te eten!!

Indicatieprijs

€ 1150,- per persoon, exclusief vluchten.

Ultimate Kruger Safari Experience

Ultimate Kruger Safari Experience

Bent u meer geïnteresseerd in wildlife? Dan is deze 8-daagse autoreis de ultieme Krugerpark-ervaring! Afhankelijk van de door u gekozen accommodaties, bezoekt u diverse delen van het Krugerpark, waardoor u het park van verschillende kanten te zien krijgt.

U zult zich verbazen over de diversiteit in begroeiing en wildleven binnen het park.

Big Five

Met een oppervlakte van bijna 20.000 vierkante kilometer is het Krugerpark één van de grootste wildparken van Afrika. Het park is de thuishaven van de Big Five: olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn. Het spotten van deze prachtige dieren staat bij veel mensen bovenaan hun wensenlijstje. Ook op die van u?

Zelf rijden

Het rijden door het Krugerpark met uw eigen auto is een leuke ervaring. U kunt zelf de dieren spotten in uw eigen tempo en er zijn talloze picknickplaatsen waar een mogelijkheid is om even de benen te strekken. Wellicht spot u de witte neushoorn die voornamelijk in het zuiden van het Krugerpark voorkomt!

Een tip:

bij sommige accommodaties zijn er (safari) activiteiten inbegrepen bij uw verblijf maar bij sommige doet u alle afaris’ op eigen gelegenheid. Vraag hier naar bij uw persoonlijk reisadviseur!

Indicatieprijs

€ 1300,- per persoon, exclusief vluchten in een middenklasse categorie accommodaties.

Highlights of South Africa

Highlights of South Africa

Wilt u een compleet rondje Zuid-Afrika? Vraag dan eens naar de 21-daagse autoreis ‘Highlights of South Africa’. Deze route is samengesteld waarbij u geen hoogtepunt hoeft te missen.

Tijdens deze reis is geen dag hetzelfde. U zult wilde dieren zien, het natuurschoon van Zuid-Afrika bewonderen, maar ook de bruisende stad Kaapstad bezoeken. Tijdens deze reis vliegt u van Durban naar Port Elizabeth om een lange afstand te overbruggen. Zo behoudt u een rustig tempo gedurende uw vakantie.

De wegen in Zuid-Afrika lenen zich uitstekend om met een huurauto op pad te gaan, u blijft zo bovendien lekker zelfstandig.

Eswatini – Hazyview

Tijdens deze reis bezoekt u het koninkrijk Eswatini. Dit is een onafhankelijk land, voorheen bekend als Swaziland, dat is ingesloten door Zuid-Afrika en Mozambique. Onderweg ziet u tal van stalletjes met allerlei handwerk. U 'proeft' hier echt een andere cultuur.

Een tip:

Houdt u van treinreizen? Neem dan de Rovos Rail vanuit Kaapstad naar Pretoria en vlieg daar vandaan terug naar huis. Vraag hier naar bij uw persoonlijk reisadviseur! 

Indicatieprijs

€ 1500,- per persoon, exclusief vluchten in een middenklasse categorie  accommodaties.

Geïnspireerd geraakt door deze mooie reizen?

Neem dan contact op met uw persoonlijk reisadviseur van HolidayPlanners en kom in aanmerking voor € 100,- korting indien u uw reis in december boekt. Alle reizen kunnen aangepast worden aan uw wensen!

Voorwaarden:

  • €100 korting per boeking
  • Voor boekingen gemaakt in december 2019 (alleen geldig voor nieuwe boekingen)
  • Uiterste vertrekdatum: 31-12-2020
  • Minimale reissom: €1500 p.p.  (excl. vluchten)
  • Alleen geldig voor reizen naar Zuid-Afrika
  • Deze korting is niet te combineren met andere acties en/of reischeques

Bekijk en boek vakanties naar Zuid-Afrika

Tenzing Travel boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw HolidayPlanner op.

 

Zoek op kaart?

ANVR SGR

Aangesloten bij de ANVR Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij Calamiteitenfonds

© www.holidayplanners.nl
Onderdeel van The Travel Club, YourTravel en United Travel

Webdesign & realisatie:
Reclamebureau Scriptus Design

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF: