• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
ReisAmbassadeur Coby Kronenburg-Malestein

uit Barneveld

Johan de Wittlaan 4
3771 HN Barneveld
0031-64246 8543
 Stuur mij een e-mail


ReisAmbassadeur - Coby Kronenburg-Malestein

Once a year go somewhere you've never been before - Dalai Lama -


Even voorstellen

Als ReisAmbassadeur ben ik aangesloten bij HolidayPlanners, onderdeel van The Travel Club, een club van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.  

ReisAmbassadeur

Als ReisAmbassadeur werk ik nauw samen met een collega en wij zoeken graag voor u, of met u, uw ideale reis uit. Of het nu gaat om een weekendje weg, zonvakantie, sneeuwvakantie, zakentrip, stedentrip, cruise, huwelijksreis, golfvakantie of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij ons terecht. Ook de eventueel benodigde visa, autohuur, excursies en/of verzekeringen kunnen wij verzorgen zodat u onbezorgd op reis kunt gaan. 

Alle soorten reizen

Wij bieden u alles wat maar enigszins met reizen te maken heeft, zowel privé als zakelijk. Wij hebben toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede een wereldwijd netwerk van lokale agenten. De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stellen wij graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget. 

Werkwijze en verdienmodel 

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek, via de mail of telefonisch. Wij gaan dan aan het werk om u het beste onafhankelijk reisadvies te leveren. Mijn collega verzorgt de uiteindelijke boeking waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra. 100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.

Wat is ons verdienmodel? Wij ontvangen commissie van onze leveranciers over de geboekte reissom. Voor u als consument maakt dat dus geen verschil.

Zekerheid

HolidayPlanners is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Liever zelf vakanties zoeken en boeken?

Dat kan op mijn website, www.holidayplanners.nl/cobykronenburg. Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties, daardoor betaalt u nooit teveel. De afhandeling gaat via mij of mijn collega. 

Contact

Maak gerust vrijblijvend een afspraak of mail/app mij uw vakantiewensen. 

T: +31 64246 8543

E: coby.kronenburg@holidayplanners.nl

Graag tot ziens! 

Coby Kronenburg