• boeken via een adviseurs

HolidayPlanner Elsa Grinio

Mijn naam is Elsa, heb een passie voor bijna alles wat met reizen te maken heeft.

Mijn grootste passie 

Zolang ik me kan herinneren, is reizen en alles wat daarmee te maken heeft mijn grootste passie. Het zoeken naar en het vinden van de perfecte reis voor de beste prijs zit in mijn bloed. Mijn "manier van leven" zou ik moeten zeggen. Behalve de juiste papieren, werkte en studeerde, volgde speciale cursussen, verbonden aan prestigieuze reisorganisaties plus een enorme ervaring in verkoop en klantenservice. En ik heb iets dat nog belangrijker is, namelijk jaren reiservaring!

Het allerbeste reisadvies

Ik heb cruises, stedentrips en roadtrips gemaakt, bezochte vele landen van Azië tot het Midden-Oosten, van Noord-Afrika tot Zuid-Amerika, van Europa tot de VS en Canada. Vanuit mijn eigen ervaring en kennis kan ik u verzekeren van het allerbeste reisadvies

Uw scenario 

Dit is uw scenario: vanwege het grote aanbod is het voor u moeilijk om precies te vinden wat bij u past. Het plannen van een vakantie kan een uitdaging zijn, van het boeken van vluchten en hotels tot het regelen van lokaal transport, evenals het vinden van lokale activiteiten en het kopen van kaartjes. Uren zoeken op internet zonder een persoonlijk advies zou zo vermoeiend en verwarrend zijn. De computer doet wat je vraagt, maar geeft geen objectief advies. Het blijft moeilijk!

Mijn expertise en advies

Misschien heeft u een verlanglijstje, een reiswens of wilt u een reis naar een tropische bestemming, een leuke reis met vrienden, een skivakantie in een chalet of een prachtige safari met uw gezin. Welk vakantie-idee u ook in gedachten heeft, laat me u mijn expertise en advies delen om u te inspireren. 

Contact

Ik daag u niet uit, maar ik zal u helpen, van accommodatie-reserveringen tot vluchtreserveringen, autoverhuur, activiteiten en excursies. Een professionele, gemakkelijke en snelle persoonlijke aandacht, eerlijk en topadvies.

Samen met mijn passie en enthousiasme zal ik uw perfecte reis creëren. Uw reis, mijn expertise.

T: +31 6 1482 5266

E: elsa.grinio@holidayplanners.nl

Met reislustige groet, 

Elsa Grinio