• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Bertine Meibos

HolidayPlanner uit Zuidhorn

Admiraal Helfrichstraat 49
9801 GH Zuidhorn
+31 6-51081334
 Stuur mij een e-mail

HolidayPlanner Bertine Meibos

“Ervaren, beleven en herinneringen maken “ 

Je kent het vast wel?

Je hebt plannen en ideeën voor een reis; een weekendje weg, een stedentrip, op familiebezoek in het buitenland, een lekkere zonvakantie, een onvergetelijke huwelijksreis, met vrienden op stap, een zakentrip, een winterse skivakantie, een mooie rondreis….

Je gaat googelen. En dan zie je op internet zo veel mogelijkheden en krijg je zoveel ideeën. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Je legt de computer weg. Je hebt niets geregeld en je hoofd zit nog voller met ideeën.

Of je weet al precies wat je wilt. Maar je vindt het lastig of gewoon een gedoe om te regelen. Of je vindt het eng om online te zoeken, laat staan om iets te boeken. 

Ik ben Bertine Meibos en ik ben uw HolidayPlanner.

Ik help u graag, ik adviseer u graag en uiteraard regel ik alles graag voor u. Alles is mogelijk. Voor elk budget. 

Zorgeloos op reis

Ik regel van A tot Z alles samen met u of voor u. Ik kan ook benodigde visa, autohuur, excursies, buitenlandse valuta en/of verzekeringen verzorgen. U kunt zorgeloos op reis. En mocht uw reis niet in het reguliere aanbod te vinden zijn, dan stel ik een op maat gemaakte reis voor u samen. Met mijn ervaring in het organiseren en maken van reizen, help ik u graag. 

Holidayplanners biedt zekerheid

Ik ben aangesloten bij Holidayplanners. Holidayplanners is onderdeel van The Travelclub die onlangs haar 10-jarig jubileum heeft gevierd. Holidayplanners is een professionele, onafhankelijke reisorganisatie met een groot netwerk en een zeer ruim aanbod van gerenommeerde Nederlandse- en buitenlandse reisorganisaties, touroperators en lokale agenten over de hele wereld. Holidayplanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt hiermee betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid. 

Het beste reisadvies

Ik heb altijd iets gehad met reizen, het op reis gaan, de wijde wereld. Naast mijn studie aan de universiteit, heb ik toeristische opleidingen gevolgd en gewerkt op reisburo’s. Ik heb gewerkt bij een internationaal bedrijf waar de wereld mijn werkterrein was en waar ik veel ervaring heb opgedaan met de organisatie van zakelijke reizen, maar ik heb zelf ook veel zakelijk gereisd. En ook privé heb ik veel van de wereld gezien. Ik deel graag mijn ervaringen, enthousiasme en reiskennis met u.

Zelf zoeken en boeken?

Wilt u zich liever zelf oriënteren op een reis of boekt u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Kijkt u op mijn website holidayplanners.nl/zoeken en boeken.

Hier vind u een ruim aanbod aan heerlijke vakanties voor scherpe prijzen. Met de handige filters kunt u aangeven wat voor u belangrijk is. Zo vind u vast de reis die perfect aansluit bij uw wensen. Komt u er toch niet uit? Neem dan gerust contact met me op. Ook als u online boekt, ben ik uw eerste aanspreekpunt voor uw boeking en verzorg ik de verdere afhandeling. 

Voordelen: 

 • Persoonlijke reisadviseur
 • Eén aanspreekpunt
 • Buiten kantooruren bereikbaar
 • Contact waar, wanneer en zoals u wilt
 • Niet duurder dan een reisburo of via internet
 • Deskundig, onafhankelijk en eerlijk advies
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA
 • Van pakketreizen tot reizen op maat
 • Van weekendje weg tot een wereldreis en alles daar tussenin
 • Online zoeken en boeken
 • App met uw persoonlijke reisschema, documenten, tips en wetenswaardigheden
 • Extra service, zoals visa, excursies, valuta, autohuur, reisverzekering, fotoalbum

Contact

Ik sta voor persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Ik ben 24/7 bereikbaar en heb contact met u op de manier die u wilt. Ik kom bij u langs, via de telefoon, of via whatsapp of email. Wat u wilt. Neem gerust contact met mij op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.  

Bent u toe aan een nieuwe reis en een nieuwe herinnering? Ik zorg ervoor dat je een ervaring rijker bent en dat je herinneringendoos weer voller wordt. In m’n hoofd reis ik met je mee. Jij een glimlach, ik een glimlach. 

T: +31 6-51081334

E: bertine.meibos@holidayplanners.nl

Met reislustige groet, 

Bertine Meibos

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!