• boeken via een adviseurs

 

HolidayPlanner - Angelina van Hoof

Een vakantie uitzoeken is vaak tijdrovend en het aanbod is enorm. "Ik zie door de bomen het bos niet meer" is een reactie van klanten die ik vaak heb gehoord. En daar kan ik u precies mee van dienst zijn!

Uw vakantie begint hier

Als zelfstandig reisagent ben ik aangesloten bij HolidayPlanners, onderdeel van The Travel Club, een organisatie van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.

Graag adviseer en help ik u bij het samenstellen van uw unieke reis afgestemd op uw wensen. Ik heb toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede lokale agenten, luchtvaartmaatschappijen en accommodaties. Ook kan ik u helpen aan de meest bijzondere excursies, autohuur, verzekeringen en visa.

Mijn achtergrond 

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de dynamische reisbranche. Ik heb gewerkt voor verschillende reisorganisaties in binnen- en buitenland. Zowel privé als tijdens mijn werkzaamheden heb ik alle continenten mogen ontdekken.

Vanwege Corona kwam het reizen even stil te liggen. Tijdens deze periode heb ik een studie gevolgd aan de lerarenopleiding en een tweede passie ontdekt, lesgeven.

Omdat het reisbloed toch weer begon te kriebelen ben ik nu naast parttime docent Aardrijkskunde uw HolidayPlanner en help ik u graag uw droomvakantie vorm te geven!

Wat kan ik voor u betekenen?  

Mijn ervaring, kennis en enthousiasme deel ik graag. Ik luister goed naar uw wensen en zorg er voor dat uw vakantie tot in de puntjes wordt geregeld. Of dit nu gaat om een verre reis, fantastische plekken in Europa ontdekken, een cruise, wintersport, stedentrip, incentive voor uw bedrijf, honeymoon of uw droombruiloft in het buitenland. Ik organiseer dit met passie! U kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail of whatsapp. Ik plan daarna graag een telefonische afspraak met u in om al uw wensen door te nemen. Indien gewenst kom ik ook bij u thuis of staat de koffie voor u klaar in mijn thuiskantoor. 

Veilig en vertrouwd   

HolidayPlanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds, waardoor ik u garantie en betrouwbaarheid bied. 

Laat mij u ontzorgen dan begint uw vakantie hier!

Reislustige groeten, uw HolidayPlanner Angelina van Hoof 

Telefoon: 06-14459382

E-mail: angelina.vanhoof@holidayplanners.nl