• boeken via een adviseurs

HolidayPlanner Anja Lemmens

Ik ben Anja Lemmens, een reiziger met passie voor de wereld en zijn mooie bevolking, met 15 jaar ervaring op een traditioneel reisbureau. Nu zet ik de stap om als zelfstandig reisadviseur bij HolidayPlanners aan de slag te gaan! Door de jaren heen heb ik naast vele mooie Europese bestemmingen ook mogen rondreizen door de Verenigde Staten, Mexico, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Cuba, Marokko, Kenia, Tanzania, Sri Lanka, Thailand, Maleisië en Indonesië.

Uw wensen

Met deze werk- en reiservaring help ik u graag om een reisadvies samen te stellen wat aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een zon- of sneeuwvakantie, een op maat gemaakte rondreis, een cruise, een kampeervakantie of een leuke stedentrip, ik neem de tijd om een passende reis voor u te vinden.

Aanbod

HolidayPlanners is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met vele bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikken wij over een groot netwerk met lokale agenten over de hele wereld. HolidayPlanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt hiermee betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid.

Zelf uw reis zoeken en boeken

Boekt u liever zelf; dat kan op mijn website holidayplanners.nl/anjalemmens

Samenvattend:

  • Persoonlijk en eerlijk reisadvies op maat via e-mail, telefoon of op afspraak bij u thuis
  • Van weekendje weg tot wereldreis
  • Waardevolle kennis over bestemmingen
  • Service met prijsvergelijking
  • Verzorging van extra’s zoals autohuur, excursies, verzekeringen en parkeerplaats op de luchthaven
  • Garantie van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Contact 

Waar gaat uw reis naar toe? Ik help u graag op weg naar uw volgende bestemming! 

Hartelijke groet,

Anja Lemmens-Hollander