• boeken via een adviseurs

 

HolidayPlanner - Jenny Hamels

Dat onvergetelijke moment…het kriebelende zand tussen je tenen en het ruisende geluid van de golven. Boek nu je vakantie VIA JEnny

Reizen is al jaren mijn grote passie! Met persoonlijk reisadvies op maat en mijn reiservaringen hoop ik jou optimaal te kunnen helpen bij het samenstellen van jouw droomreis. Of het nu om een verre reis, een familievakantie, een weekendtrip, een kampeervakantie, een rondreis met de camper of het boeken van een prachtige locatie in ons mooie Spanje gaat…

Ik help, informeer en adviseer je graag.

Vakantie zonder zorgen!

Ik regel alles, van vervoer tot accommodatie en verzekeringen. Van transfers en autohuur tot een excursie of een stadstour. Ook als er iets misgaat tijdens de vakantie of in geval van nood, dan kun je me ook altijd bellen. Onbezorgd op reis!

En jij? Jij geniet en maakt herinneringen!

Jouw reis, mijn maatwerk!

Niet uren op internet, brochures doorbladeren en moeilijke keuzes maken voor een hotel of een bestemming? Op basis van jouw input en wensen maak ik een compleet ontwerp voor jouw reis!

Of het nu gaat om een verre (rond) reis, actieve natuurvakantie, ontspannen familievakantie, romantische trip, vriendenreisje, een rondreis met de camper of een safari …. Het begint bij een goed reisadvies waar ik je graag bij help!

Een mailtje, belletje, appje is vaak de eerste stap op weg naar een mooie reis. Samen bespreken we je wensen en op basis daarvan ontwerp ik een persoonlijk reisvoorstel voor jou.

Maatwerk, dat precies bij jou, en de rest van het reisgezelschap, past!

Betaal niets meer

De prijs blijft hetzelfde maar al het werk laat je door mij doen. Je betaalt niets extra voor deze service! Regelmatig ben je zelfs goedkoper uit dan wanneer je zelf online boekt. Hoe dat kan? Holidayplanners heeft goede afspraken met lokale agenten, reisorganisaties, accommodaties en luchtvaartmaatschappijen. Daardoor kan ik tegen voordelige tarieven boeken en profiteert iedereen. Daarnaast hebben ze contracten met veel buitenlandse touroperators die regelmatig zeer scherpe prijzen hanteren.

Boeken via mij biedt zekerheid

Ik ben aangesloten bij Holidayplanners. Holidayplanners is onderdeel van The Travelclub. Holidayplanners is een professionele, onafhankelijke reisorganisatie met een groot netwerk en een zeer ruim aanbod van gerenommeerde Nederlandse- en buitenlandse reisorganisaties, touroperators en lokale agenten over de hele wereld. Holidayplanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt hiermee betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid.

Zelf een vakantie uitzoeken?

Hier vind u een ruim aanbod aan heerlijke vakanties voor scherpe prijzen. Met de handige filters kunt u aangeven wat voor u belangrijk is. Zo vind u vast de reis die perfect aansluit bij uw wensen. Komt u er toch niet uit? Neem dan gerust contact met me op. Ook als u online boekt, ben ik uw eerste aanspreekpunt voor uw boeking en verzorg ik de verdere afhandeling. 

Voordelen:

 • Persoonlijke reisadviseur
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Ook buiten kantooruren bereikbaar
 • Niet duurder dan een reisbureau of via internet
 • Deskundig, onafhankelijk en eerlijk advies
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA
 • Van pakketreizen tot reizen op maat
 • Van weekendje weg tot een wereldreis en alles daar tussenin
 • Online zoeken en boeken
 • App met uw persoonlijke reisschema, documenten, tips en wetenswaardigheden
 • Extra service, zoals visa, excursies, valuta, autohuur, reisverzekering, fotoalbum


Contact:

Je kan mij altijd bereiken, via mail, app of telefoon! Ik ben er voor jou! Wil je je volgende reis door mij laten samenstellen en regelen, ik doe het heel graag!

Ik...

 • Ben deskundig, betrouwbaar, professioneel, origineel en eerlijk
 • Geef jou een op maat gemaakt, alleen voor jou, reisvoorstel
 • Help jou om een fantastische reis te maken, kort, lang, ver weg of dichtbij, alles is mogelijk!

 Neem gerust eens contact met me op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Telefoonnummer: 06-49387335

E-mail: jenny.hamels@holidayplanners.nl