• boeken via een adviseurs

 

HolidayPlanner - Nicole van der Graaf

Even kennismaken 

Hallo, ik ben Nicole van der Graaf, jouw persoonlijke reisadviseur.

Na mijn toeristische opleiding heb ik een aantal jaren met veel plezier op een reisbureau gewerkt. Daarna ben ik iets heel anders gaan doen, maar heb ondertussen heel veel van de wereld gezien.
Toch bleef de reisbranche me trekken. Daarom heb ik besloten om, naast mijn huidige baan, als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan bij HolidayPlanners. De reiswereld zie ik namelijk als mijn grote hobby.
De reisbranche: het is echt mijn ding en ik voel me er helemaal in thuis. Ik zorg ervoor dat je mooie herinneringen kunt maken op de bestemming die ik voor jullie boek. Mijn enthousiasme en streven naar perfectie zorgen ervoor, dat ik de reis van jullie dromen kan boeken. Ik ga dan ook niet voor een 7, maar streef – samen met jullie - naar een 10!
Een reis uitzoeken kost veel tijd. Wanneer jullie mij die tijd gunnen, zorg ik ervoor dat ik iets vind wat helemaal bij jullie wensen past!

Voordelen van een persoonlijk reisadviseur:

  • Persoonlijk, open en eerlijk reisadvies
  • Niet duurder dan een regulier reisbureau of via het internet
  • Meer service voor dezelfde prijs
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Groot aanbod van Nederlandse en buitenlandse touroperators
  • Voor alle reizen zoals: stedentrips, rondreizen, autovakanties, wintersport en cruises
  • Ook voor reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur en vele extra's

Liever zelf iets uitzoeken?

Liever zelf zoeken op de website en zelf online boeken? Dat kan ook! Maar wel met de vertrouwde service die ik als persoonlijk reisagent bied. Ik handel alles zorgvuldig voor jullie af.

Contact

Wil je meer informatie? Of wil je dat ik voor je aan de slag ga met het zoeken naar jullie favoriete vakantie? Neem vrijblijvend contact met me op. Dat kan telefonisch, per mail of via WhatsApp. Ik ga graag voor je aan de slag!

Telefoon: 06-26510928

E-mail: nicole.vandergraaf@holidayplanners.nl