• boeken via een adviseurs

HolidayPlanner - Wiebren Kuipers

Met mijn reiskennis en landen ervaring wil ik mensen adviseren en vooral inspireren tot het maken van een fijne vakantie

Even voorstellen:

Mijn naam is Wiebren Kuipers. Ik ben zelfstandig reisadviseur en Azië specialist bij Holidayplanners  en ik woon in Zevenbergen. Meer dan 12 jaar was ik reisbegeleider in Azië, het Midden Oosten en Noord Afrika en station manager in Thailand voor de opvang van gasten van een grote Nederlandse touroperator en vervolgens reisadviseur.  Ik ben een wereldwijd gecertificeerd ANVR Reisbegeleider. Met mijn reiskennis en landen ervaring wil ik mensen adviseren en vooral inspireren tot het maken van een fijne vakantie waarop met heel veel plezier kan worden teruggekeken.

Zevenbergen en omstreken.

Mijn werk terrein ligt in een zeer  ruim gebied in -en rond  Zevenbergen in West Brabant. Om u van dienst te zijn kijk ik niet op de afstand. Ik kom graag naar u toe, ook buiten mijn hoofdgebied, voor een persoonlijk en vrijblijvend advies naar de bestemming(en) van uw dromen. Overdag, in de avond, en ook in het weekend. Zeven dagen per week ben ik voor u op afspraak  beschikbaar. Ik neem dan alle tijd voor u en ik breng de van belang zijnde informatie zoals brochures voor u mee. Uiteraard mag u ook bij mij langs komen. Het is geheel aan u. Mail of bel mij voor een afspraak. 

Uw wensen staan voorop.

Ik ben bekend met het karakter van de reisaanbieders en weet dus wie van hen het meest aansluit bij uw reiswensen. Bij mijn vrijblijvend advies aan u staan uw wensen centraal. Met die wensen zoek ik voor u uitgebreid naar de beste mogelijkheden en prijzen. Dagtochten, korte reizen, lange reizen, dichtbij of ver weg, klein budget, ruim budget, alleen, met partner, gezin, vrienden, bedrijf of organisatie. Het maakt niet uit. Ik ken de vele in -en outs van landen en ik kan u ook vertellen wat inclusief is bij de verschillende aanbieders en met welke kosten je op reis eventueel nog rekening moet houden. Wat zijn de beste perioden voor bepaalde reisbestemmingen en heb ik wel/geen visum nodig en wat zijn de risico’s in bepaalde landen. Onduidelijkheid hierin is voor mij geen optie. Goed geïnformeerd op reis en 100% nakomen van wat met u is afgesproken is mijn principe van werken. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een uitgebreide, op uw wensen afgestemde maatwerkreis, naar welke bestemming(en) dan ook. Belangrijk daarbij is dat de onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd qua tijd en activiteit. Veelal een tijdrovende aangelegenheid maar ik doe dat graag voor u zonder kosten en uiteraard geheel vrijblijvend. Aan mijn uitzoekwerk zijn ook geen kosten verbonden als u toch moet besluiten om niet te boeken.

Ondersteuning tijdens uw reis.

Mochten er tijdens uw reis toch problemen voordoen dan is de lokale vertegenwoordiger veelal uw eerste aanspreekpunt, maar ook ik blijf voor u beschikbaar. U mag mij bellen/mailen/appen als er iets is en u er zelf niet uit komt. Dus eenmaal op reis blijf ik u ook zo goed mogelijk hulp en bijstand bieden. Ik ben er gewoon voor u. Met mij betrouwbaar, goed geïnformeerd en vooral zonder zorgen op reis! 

Contact

Heeft u vragen of wilt u op vakantie ? Ik hoor graag van u.

T: +31 06-45688635

E: wiebren.kuipers@holidayplanners.nl

Wiebren Kuipers

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!