• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Carola van Gelstwijk

HolidayPlanner uit Weesp


Weesp
06-36387498
 Stuur mij een e-mail

HolidayPlanner - Carola van Gelstwijk

Waarom uren lang op zoek, als u het ook kunt uit besteden?
Veilig op reis zonder zorgen!

Even voorstellen

Mijn naam is Carola van Gelstwijk en ik ben woonachtig in Weesp. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld waarvan ik verschillende aspecten van het vak heb mogen leren. Met deze kennis en veel reiservaring help ik ook u graag met het vinden en samenstellen van de perfecte vakantie.

Geen zin, geen tijd of surfmoe?

Heeft u geen tijd of zin om uw eigen reis uit te zoeken of ziet u na urenlang op het internet surfen door de bomen het bos niet meer? Ik help u graag en ik vind het oprecht leuk om uw droomreis uit te stippelen! Vooral in deze ‘nieuwe tijden’ zijn er zoveel regels bijgekomen, hoe fijn is het dat u zich daar zelf niet meer in hoeft te verdiepen?
U kunt bij mij terecht voor een weekendje weg tot een wereldreis en alles daar tussen in, naar iedere bestemming wereldwijd.

Groepsreizen & individueel

Ik heb jarenlange ervaring in het samenstellen en maken van groepsreizen voor onder andere bedrijven, personeelsverenigingen, sportclubs, vriendengroepen of grote families (opa & oma met kinderen en kleinkinderen op reis!) maar ik verzorg natuurlijk ook graag uw individuele reis.

Bestemmingen die ik zelf heb bezocht:

In Europa:

In Europa heb ik met zowel met vrienden, mijn partner als met mijn gezin diverse stad- en/of strandbestemmingen bezocht. Onder andere in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje (inclusief de eilanden!), Portugal, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Griekenland, IJsland, Bulgarije, Hongarije, Polen en Tsjechië. Vraag gerust naar welke bestemmingen precies ik ben geweest of wat ik daar heb gedaan want de opsomming is anders te groot.

Buiten Europa:

Buiten Europa mocht ik ook vele mooie reizen maken, waaronder in Thailand, Maleisië, Singapore, Vietnam, China, India, Abu Dhabi, Dubai, Israël, Egypte, Zuid-Afrika en Suriname.
Amerika heb ik vaak bezocht van Oost, Mid, tot Zuid/West en is dan ook mijn favoriete land.In Canada ik het oosten bezocht en ben ik met een camper dwars door de Rocky Mountains gereden. Japan heeft een speciaal plekje in mijn hart en hier heb ik me dan ook erg in verdiept.

Zekerheid

HolidayPlanners is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met vele bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikken wij over een groot netwerk met lokale agenten over de hele wereld. HolidayPlanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt hiermee betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid.

Contact

U kunt mij bereiken per email of per telefoon/whatsapp

T: 06-36387498

E: carola@holidayplanners.nl

I haven’t been anywhere, but it’s on my list!

Groet!

Carola

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!