• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Carola van Gelstwijk

HolidayPlanner uit Weesp


Weesp
06-36387498
 Stuur mij een e-mail

HolidayPlanner - Carola van Gelstwijk

Ik help u graag en ik vind het oprecht leuk om uw droomreis uit te stippelen...

Even voorstellen

Mijn naam is Carola van Gelstwijk, 34 jaar en woonachtig in Weesp. Al zo’n 14 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld waarvan bijna 9 jaar bij één van de grootste Verre Reizen specialisten van Nederland. Hier werk ik naast mijn werk als Holidayplanner nog steeds met veel plezier op de marketing afdeling en met deze combinatie heb ik denk ik de leukste baan van de wereld!

Geen zin, geen tijd of surfmoe?

Heeft u geen tijd of zin om uw eigen reis uit te zoeken of ziet u na urenlang op het internet surfen door de bomen het bos niet meer? Ik help u graag en ik vind het oprecht leuk om uw droomreis uit te stippelen! U kunt bij mij terecht voor een weekendje weg tot een wereldreis en alles daar tussen in, naar iedere bestemming wereldwijd.

Groepsreizen & individueel

Ik heb jarenlange ervaring in het samenstellen en maken van groepsreizen voor onder andere bedrijven , personeelsverenigingen, sportclubs, vriendengroepen of grote families (opa & oma met kinderen en kleinkinderen op reis!) maar ik verzorg natuurlijk ook graag uw individuele reis.

Bestemmingen die ik zelf heb bezocht:

In Europa:

In Europa heb ik met zowel met vrienden, mijn partner als met mijn gezin diverse stad- en/of strandbestemmingen bezocht. Onder andere in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Griekenland, IJsland, Bulgarije, Hongarije, Polen en Tsjechië. Vraag gerust naar welke bestemmingen precies ik ben geweest of wat ik daar heb gedaan!

Buiten Europa:

Buiten Europa mocht ik ook vele mooie reizen maken, waaronder in Thailand, Maleisië, Singapore, Vietnam, China, India, Abu Dhabi, Dubai, Israël, Egypte, Zuid-Afrika en Suriname.
Amerika heb ik diverse keren bezocht van Oost, Mid, tot Zuid/West en Las Vegas en New York zijn favoriet!
In Canada ben ik 2 keer in het oosten geweest onlangs heb ik per camper het westen bezocht. 

Zekerheid

HolidayPlanners is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met vele bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikken wij over een groot netwerk met lokale agenten over de hele wereld. HolidayPlanners is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt hiermee betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid.

Contact

U kunt mij bereiken per email of per telefoon/whatsapp

T: 06-36387498

E: carola@holidayplanners.nl

Een bekende quote in de reiswereld wil ik u niet ontnemen:  Travelling is the only thing you buy that makes you richer!

Groet!

Carola

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!