• boeken via een adviseurs

HolidayPlanner Marlou Lammersen

‘To travel is to live’
(Hans Kristian Anderson)

Wie reist ontdekt nieuwe plekken, doet nieuwe ervaringen op en maakt nieuwe vrienden. Dat geeft je een geluksgevoel en verruimt je blik op de wereld. Hoe je wilt reizen, dat bepaal jij, Iedereen is daarin uniek en dat maakt elke vakantie bijzonder. Maar wat je wensen ook zijn, bij HolidayPlanners is jouw droomreis er zeker bij!  

Werkervaring

Na mijn opleiding aan de NHTV (Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer) begeleidde ik als tour leader rondreizen in Europa en werkte bijna 20 jaar als standplaats hostess. Een geweldige tijd! Mijn toegevoegde waarde? Gasten de authentieke sfeer laten proeven en klaarstaan voor mensen als ze je nodig hebben. Dat enthousiasme en diezelfde inzet kun je van mij ook verwachten als HolidayPlanner.

Voor alle reizen

Eén van mijn favoriete vakantielanden is Griekenland. Ik heb er lange tijd gewoond, veel gereisd en spreek de taal. Of het nu komt doordat het zonlicht zo’n magische uitstraling geeft aan de natuur, de geschiedenis die overal aanwezig is of de mensen die zo vriendelijk zijn. Zelfs als je voor het eerst in Griekenland komt, voelt het alsof je ´thuis´ komt. Staat een mooie reis naar Griekenland nog op jouw wensenlijstje? Dan heb ik zeker leuke ideeën voor jou! Lees hier mijn reisblog over Corfu.

Natuurlijk kun je ook voor alle andere vakanties bij mij terecht. Of je nu een korte of lange vakantie zoekt, van de zee houdt of van de bergen, ontspannen of actief wilt zijn of geïnteresseerd bent in cultuur of gastronomie. Samen vinden we de reis die past bij jou!

Reisvoorstel aanvragen

Reizen is mijn passie en kan de wereld een beetje mooier kan maken. Ik werk daarom graag samen met mensen die de bestemming op hun duimpje kennen en oog hebben voor duurzaam toerisme. Hou jij ook van kleinschalig,  couleur locale en bijzondere reiservaringen? Geef  je wensen door via het contactformulier dan ga ik voor je aan de slag met een persoonlijk reisvoorstel.       

Waarom HolidayPlanners?

Het uitzoeken van je vakantie kost tijd en moeite. Er zijn veel aanbieders van reizen en je wilt natuurlijk met een gerust gevoel op vakantie. Bij HolidayPlanners werken we samen met betrouwbare partners en hebben we als collega´s onder elkaar heel wat reiservaring en expertise in huis Dat biedt jou een stukje zekerheid. 
Ook nadat je reis geboekt is, kun je een beroep op mij doen als je tips, advies of hulp nodig hebt. Een vakantie boeken bij HolidayPlanners biedt dus alleen maar voordelen: :  

  • deskundig en onafhankelijk reisadvies via email, telefoon of op afspraak.  
  • een persoonlijk reisvoorstel tegen de beste prijs
  • geen extra kosten voor bijkomende dienstverlening zoals het regelen van je huurauto, het boeken van excursies, het afsluiten van verzekeringen, het regelen van transfers etc.
  • één aanspreekpunt bij calamiteiten
  • financiële zekerheid en veilig op vakantie
  • Kortom: een betrouwbaar advies én persoonlijke service voor dezelfde prijs!  

Zelf online vakanties zoeken en boeken?

Zoek je toch liever zelf je vakantie uit? Kijk dan op holidayplanners.nl/marloulammersen Hier vind je een ruim aanbod aan scherp geprijsde vakanties. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met mij op. 

Veilig boeken

HolidayPlanners is een is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Ook beschikken wij wereldwijd over uitgebreid netwerk van lokale agenten. HolidayPlanners is aangesloten bij de branche organisaties ANVR & SGR, het Calamiteitenfonds en IATA.

Contact

Ben jij toe aan een nieuw reisavontuur? Neem contact met mij op, dan maken we van jouw vakantiewensen een onvergetelijke reiservaring!

Tel: 06-45652162

Email: marlou.lammersen@holidayplanners.nl

Hartelijke groet,

Marlou Lammersen