• boeken via een adviseurs

 

HolidayPlanner - Debby Vermeulen

Graag stel ik mij aan u voor:

Mijn naam is Debby Vermeulen. Al tijden droomde ik ervan om voor mijzelf te beginnen in de reisbranche. Ik heb de opleiding “zelfstandig reisadviseur” gevolgd en in 2023 heb ik deze succesvol afgerond. Vol trots ga ik als zelfstandig reisadviseur aan de slag bij HolidayPlanners.


Bestemmingen die ik zelf met veel passie en plezier heb bezocht zijn onder andere: delen van Amerika, verschillende landen in Azië en vele Europese landen zoals: Portugal, Spanje, Italië, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Griekenland (vele prachtige Griekse eilanden). Daarnaast heb ik veel ervaring met campingvakanties en wintersport. Wintersport is één van mijn favoriete bezigheden, ik deel mijn kennis en ervaring graag met u.

Ik kijk ernaar uit om samen met u uw wensen en ideeën te bespreken, om vervolgens voor u een perfecte vakantie te realiseren.

Waarom boeken bij mij, als HolidayPlanner?:

Of het gaat om wintersport, campingvakanties, zonvakanties, stedentrips, rondreizen of zakenreizen, van alles word ik enthousiast en zorg ik voor een passend aanbod.

Uw vakantie boeken bij mij kent vele voordelen:

  • Persoonlijk, deskundig en enthousiast reisadvies
  • Reisadvies en service per telefoon, mail of op afspraak bij u thuis (ook buiten kantoortijden)
  • Groot aanbod van touroperators
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur en andere vele extra’s.

Zelf uw reis boeken en zoeken:

Boekt en zoekt u liever zelf, dat kan op mijn website via www.holidayplanners.nl/debby-vermeulen

Contact:

Wilt u binnenkort een stedentrip maken, op wintersport, een weekendje weg of lekker de zon opzoeken? Of wilt u samen mooie plannen maken voor uw vakantie volgend jaar? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Telefoon: 06-21930481
E-mail: debby.vermeulen@holidayplanners.nl 

Met vriendelijke groet,
Debby Vermeulen