• boeken via een adviseurs

ReisAmbassadeur - Erna la Lau

Even voorstellen

Als ReisAmbassadeur ben ik aangesloten bij HolidayPlanners, onderdeel van The Travel Club, een club van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.

ReisAmbassadeur

Als ReisAmbassadeur kan ik samen met u, of voor u, de ideale reis uitzoeken. Of het nu gaat om een weekendje weg, zonvakantie, sneeuwvakantie, zakentrip, stedentrip, cruise, huwelijksreis, golfvakantie of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij mij terecht. Ook de eventueel benodigde visa, autohuur, excursies en/of verzekeringen kan ik verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Alle soorten reizen

Wij bieden u alles wat maar enigszins met reizen te maken heeft, zowel privé als zakelijk. Wij hebben toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede lokale agenten. De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stellen wij graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget.

Vanwege mijn werk en natuurlijk door mijn passie voor reizen heb ik meer dan 120 prachtige landen bezocht, zowel binnen als buiten Europa. Deze opgedane kennis deel ik dan ook graag met jullie.

Werkwijze

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek, via de mail of telefonisch.  Ik en/of mijn collega met wie ik samenwerk  gaan dan aan het werk om u het beste onafhankelijk reisadvies te leveren. Mijn collega verzorgt de uiteindelijke boeking, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra. 100% Privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.

Zekerheid

Natuurlijk is HolidayPlanners aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Liever zelf vakanties zoeken en boeken?

Dat kan op mijn website, https://www.holidayplanners.nl/ernalalau

Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties, daardoor betaalt u nooit teveel. De afhandeling gaat via mij en/of mijn collega.

Contact

Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak of mail mij uw vakantiewensen

T: 06-21533323

E: erna.lalau@holidayplanners.nl

Graag tot ziens!

Erna la Lau