• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Lena Revierre en Shadya van Arneman

HolidayPlanner uit Rotterdam

Strevelsweg 700/303 Box A7232
3085 AS Rotterdam
06-12162162 (Lena) / 06-16539904 (Shadya)
 Stuur mij een e-mail

HolidayPlanners - Lena en Shadya

Lena Revierre

Op het strand genieten op Curaçao. De natuur van Cecina bewonder in Italië. De rust opzoeken in Zweden en niet te vergeten in het bruisende Miami shoppen, laat mij als een wereldburger voelen. Dat gevoel van “happiness” wil ik vergroten en delen met u.

“Elk moment is een plaats waar je nooit geweest bent” - Mark Strand, Inspire.

Mocht je een persoonlijke reisadviseur wensen, wil ik elk moment zo waardig mogelijk tot een herinnering maken. Herinneringen maken onze levens magisch. Let’s make the magic happen!

Shadya van Arneman

Het reizen heb ik altijd ervaren als iets magisch. Het internationale ambiance en ervaren van uiteenlopende type mensen, eten, gebouwen, gewoontes heeft altijd mijn aandacht getrokken. Niet te vergeten de diverse natuur dat bij komt kijken.

Tot zover heb ik in het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa rondgeneusd. Ik heb zoveel meer te gaan en vooral na de landen kennis die ik heb opgedaan door het volgen van de opleiding reisadviseur. Via deze opleiding heb ik adembenemende plekken ontdekt en ben ik als zelfstandig reisplanner helemaal klaar om persoonlijk naar uw reiswensen te luisteren, op onderzoek voor u te gaan en het beste aan u te bieden met als doel een super mooie en onvergetelijke vakantie!

Wat me extra enthousiast maakt is de deskundigheid, betrouwbaarheid en grote netwerk aan touroperators dat Holiday Planners aanbiedt. Alle soorten reizen van een dagje stedentrip tot een rondreis, met verschillende vervoersmiddelen is mogelijk tegen elke prijsklassen. Ik kan niet wachten om u en stiekem ook mijn droomvakanties waar te maken!

Contact:

T: 06-12162162 (Lena)

T: 06-16539904 (Shadya)

M: lena.shadya@holidayplanners.nl