• boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Suzanne Noordzij - van Eck

HolidayPlanner uit Den Haag

Kamperfoeliestraat 93
2563 KC Den Haag
06-11788342
 Stuur mij een e-mail

HolidayPlanner Suzanne Noordzij - van Eck

De reiswereld heeft mij altijd al getrokken en het was ook een logische stap om te starten als HolidayPlanner.

Even voorstellen

Al sinds mijn kinderjaren heb ik altijd een reiziger willen worden en ik ben zo gelukkig geweest om die droom uit te kunnen laten komen. Na vele bijzondere reizen te hebben gemaakt, heb ik ervoor gekozen mijn beroep te maken van het deel van het leven waar iedereen naartoe leeft en nog jaren over praat: vakanties!

Mijn reizen

Altijd al heb ik veel vakanties gemaakt door heel Europa. Ik kan natuurlijk wel een lijstje noemen van alle landen waar ik ben geweest, maar ik vertel liever wat echt indruk op me heeft gemaakt.

Frankrijk en vooral Italië heb ik veelvuldig mogen bezoeken en ook Griekenland heb ik van het lijstje mogen afstrepen. Maar mijn wensen gingen oceanen en continentsgrenzen over. In de afgelopen tien jaar heb ik rondreizen gemaakt door Azië; Maleisië (inclusief Borneo), Thailand, Cambodja, Laos en de Filipijnen. Hier heb ik mijn gevorderden duikbrevet gehaald en mag ik met trots zeggen dat ik met voshaaien heb gedoken en een gezonken vliegtuigwrak van binnen heb kunnen ontdekken. Ik heb kunnen raften over de wilde rivieren van Chiang Mai, mijn ogen uitgekeken in de tempels van Angkor Wat en over de uitgestrekte stranden van Cebu gewandeld.

En meer

Naast mijn reizen door Azië heb ik Tanzania mogen ontdekken en mijn droom om de eindeloze vlakten van de Serengeti te aanschouwen in vervulling laten gaan. Ik heb zelfs de Big Five gezien! Ook heb ik een rondreis door Noord-Amerika gemaakt met de camper. Daar heb ik als een echte cowboy (of girl!) paardgereden in Monument Valley en een stuk van de route 66 afgereisd.

Reiservaring op elk continent

Maar het feest is nog niet voorbij! In november dit jaar ga ik een rondreis maken door Nieuw-Zeeland en dan mag ik met trots zeggen dat ik op elk continent ben geweest!

Contact

Ik heb het nu mijn missie gemaakt om mijn passie voor reizen ook voor jou te gebruiken en jouw wensen en dromen uit te laten komen.

Heeft u vragen Ik hoor graag van u.

T: 06-11788342

E: suzanne.noordzij@holidayplanners.nl

Met reislustige groet, 

Suzanne Noordzij - van Eck

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!