• boeken via een adviseurs

Ga op rondreis door IJsland

IJsland is dé bestemming om via een rondreis te ontdekken! De idyllische vissersdorpen en de enorme watervallen van Goðafoss, Dettifoss en Seljalandsfoss wisselen elkaar in een rap tempo af. Je uitzicht verandert constant. Rij de Golden Circle in Zuid-IJsland en bewonder de verzameling IJslandse natuurwonderen of kies juist voor de Diamond Circle, de noordelijke tegenhanger. Of ga je eerst mee naar Vatnajökull Nationaal Park waar je de grootste gletsjer van IJsland bewondert. Een rondreis door IJsland is een ongekende ervaring. Vergeet niet de ruige plekken van Noord-IJsland te bezoeken. Kies de rondreis die het beste bij jou past.

Buro Scanbrit

Met het gezin op avontuur

15-daagse rondreis Sindri inclusief vlucht en verblijf in vakantiewoningen vanaf € 1914 p.p. (bij 4 personen)

Na deze reis mag je jezelf de IJsland-expert noemen. Alle facetten komen tijdens deze rondreis van twee weken voorbij. Houd je ogen open voor papegaaiduikers, IJslandse paarden en maak een walvissafari. De reis is zeer geschikt om met het gezin IJsland te verkennen omdat je drie of vier nachten op een locatie verblijft.

Buro Scanbrit

 

Buro Scanbrit

 

 

Samen op avontuur

8-daagse rondreis Ólafur inclusief vlucht en verblijf in vakantiewoningen vanaf € 1737 p.p. (bij 2 personen)

Tijdens deze reis van een week ga je het wilde westen en de bijzondere noordkust van IJsland ontdekken. Spot de walvissen vanuit Húsavik, relax in de baden van Mývatn en ontdek de ruige natuur tijdens een mooie rit over het schiereiland Snæfellsnes. Je verblijft op twee verschillende plaatsen 3 nachten in een vakantiewoning. De ideale uitvalsbasis om de prachtige natuur te ontdekken. Ook de Golden Circle ontbreekt niet tijdens deze rondreis!

Buro Scanbrit

IJsland op zijn best

15-daagse rondreis Katla inclusief vlucht en verblijf in hotels vanaf € 3143 p.p. (bij 2 personen)

Met de rondreis Katla krijg je een zeer compleet beeld van IJsland. De reis heeft een rustig reistempo, met op veel locaties 2 overnachtingen. Uiteraard mag een bezoek aan Reykjavík niet ontbreken, bezoek je vissersdorpjes en kan je afdalen in een lavagrot op het ongerepte schiereiland van Snæfellsnes. Kortom, IJsland op zijn best!

Buro Scanbrit

Boek jouw droomreis bij Buro Scanbrit

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. De reisspecialisten kennen alle mooie plekjes en daarom maakt Buro Scanbrit van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring! En dat doen ze al meer dan vijftig jaar. Je kunt vertrouwen op kwaliteit, gemak en zorgeloos boeken.

Nice to know! Boek met Buro Scanbrit je reis naar IJsland en zij planten een boom voor elke klant die met ze naar IJsland gaat. Zo dragen ze bij aan de herbebossing van IJsland.

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw reisadviseur op. 

 

`

Zoek op kaart?

ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Facebook

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van HolidayPlanner in uw regio. Schrijf u nu in!