• boeken via een adviseurs

Welkom in de magische winter van Noord-IJsland

Voigt

IJsland is een uniek vakantieland dat je elke minuut verrast met de meest magische taferelen. Vulkanisch landschap wisselt af met turkooisblauwe warmwaterbronnen en watervallen liggen verscholen tussen uit de grond oprijzende bergketens. 's Winters valt er een wollige laag sneeuw over het IJslandse landschap en dat maakt alles nog magischer. 

Wilt u dit alles met zo weinig mogelijk andere reizigers ontdekken? En wilt u het IJsland beleven waar u de échte IJslander ontmoet, het traditionele IJslandse eten proeft en de ongerepte natuur ervaart? Ga naar het noorden. Met Voigt Travel vliegen reizigers vanaf halverwege februari zonder overstap naar Noord-IJsland. Wees erop voorbereid dat u de meren, grotten, watervallen en wegen in dit ruige landschap voor uzelf heeft, want nog weinig mensen hebben ontdekt hoe mooi het hier in de winter is. 

Doe uw warmste jas aan, neem uw camera mee en kies voor een accommodatie die perfect bij u past. Zodra dit geregeld is, bent u klaar voor uw reis naar de winterse sprookjes van Noord-IJsland.  

Wat reizigers in Noord-IJsland tijdens de winter doen

Benieuwd wat u als reiziger op de bestemming kunt doen? Hieronder vindt u een aantal van de mooiste ervaringen op een rij:

Noorderlicht jagen

In de wintermaanden is de kans om het noorderlicht te spotten enorm. Je kunt op verschillende manieren het noorderlicht spotten: ga onder begeleiding van een gids een, rijd of hike zelf naar een donkere open plek of staar naar het bijzondere licht vanuit een warmwaterbron of hottub!
Noorderlicht  

Bevroren watervallen

’s Winters bewondert u watervallen vol immens hoge ijspegels. De Dettifoss, Godafoss en Aldeyjarfoss lijken wel kunstwerken. Trek de sneeuwschoenen aan of stap in de Super Jeep en rijd met volle energie naar de watervallen toe.

 Bevroren watervallen

 

Walvissen spotten

Om de grootste zoogdieren ter wereld te spotten zit u in het Noord-IJslandse Akureyri goed. Met een gids stapt u warm aangekleed op een traditioneel houten boot, op zoek naar bultruggen. En als u ze dan hun stoom ziet uitblazen en met hun staart ziet dansen, kan uw dag niet meer stuk. Wat indrukwekkend!

 Walvis spotten - Voigt

Warmwaterbronnen, hot tubs en infinity pools

In Noord-IJsland warmt u tijdens de winter zo op. Rondom Mývatn vindt u diverse geothermische warmwaterbronnen. Maar ook de infinity pool van Geo Sea in Húsavik leent zich perfect voor een opwarm- en relaxsessie. Maak uw verblijf in IJsland extra bijzonder (én gezellig) met een bezoek aan de Beer Spa. Dat wordt genieten! 

Eeuwenoude kraters en indrukwekkende magmaformaties

In de vulkanisch actieve regio van Myvatn waant u zich op een andere planeet. Trek de sneeuwschoenen aan en struin tussen de metershoge magmaformaties door naar verscholen grotten. Of beklim eeuwenoude kraters vanwaar u waanzinnig uitzicht heeft over de omgeving.

Voigt IJsland

Ontdek Noord-IJsland zelf

Profiteer deze winter van een bestemming waar vrijwel geen andere reizigers komen! Ga voor een complete 8-daagse winterreis of kies voor een midweek of weekend. U verblijft in een comfortabele bungalow of in een modern hotel. Waar u ook bent: u heeft altijd uniek uitzicht.

U boekt al 4 dagen (weekend) Noord-IJsland inclusief directe vlucht, accommodatie, transfer en noorderlichtexcursie vanaf € 725 per persoon!

Voigt

Neem voor meer informatie contact met uw persoonlijke reisadviseur op!

Zoek op kaart?

ANVR SGR

Aangesloten bij de ANVR Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij Calamiteitenfonds

© www.holidayplanners.nl
Onderdeel van The Travel Club, YourTravel en United Travel

Webdesign & realisatie:
Reclamebureau Scriptus Design

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF: