• boeken via een adviseurs

Ontdek de wereld met MSC Cruises

Een cruise biedt alles om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar een weekcruise, mini-cruise of wellicht een cruise rondom de wereld, aan boord is alles voor jou geregeld. De schepen varen het hele jaar door in de Middellandse Zee, Caribisch gebied, vanuit New York & Noord-Europa. En de seizenroutes omvatten vertrekken vanuit Rotterdam, Franse Antillen, Emiraten en Canarische Eilanden. Wil jij ook de wereld ontdekken met MSC Cruises? Lees dan snel verder!

MSC World America: een nieuwe wereld van cruisen

Ontdek een nieuwe wereld van cruisen aan boord van MSC World America. Op dit gloednieuwe schip ontmoeten Europese verfijning en Amerikaans comfort elkaar en het schip zal worden aangedreven door schonere brandstof. Het schip is ontworpen voor de wereldse nieuwsgierige reiziger en heeft een kenmerkende internationale stijl. Bereid je voor op de nieuwste sensatieattractie die exclusief voor MSC World America is gemaakt. De enige ‘Boven-Water Slingerattractie op Zee’ wordt omgeven door adembenemende uitzichten en is gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar opwinding. Durf jij de 'Cliffhanger' uit te proberen? Vanaf april 2025 zal de MSC World America gaan varen vanuit Miami. 

MSC Cruises

 

MSC Yacht Club: een wereld van luxe, privacy en exclusiviteit

Nu met gratis retourvluchten vanuit Brussel

Voel de finesse en elegantie met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij. Omring jezelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van onze beste schepen. Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten, waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om jouw hoogste verwachtingen te overtreffen. Geniet van de verfijning en elegantie van luxe cruises vanaf de eerste stap aan boord. Ons toegewijde personeel voorziet in al jouw behoeften en zorgt ervoor dat je reis sensationeel wordt. Welkom bij MSC Yacht Club, waar elk moment is ontworpen om al je wensen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. 

En goed nieuws! Voor geselecteerde 8-daagse cruises met all-inclusive verblijf in de MSC Yacht Club zijn de heen- en terugvluchten en transfers gratis voor het hele gezelschap in de Suite. Dit betreft de vluchten vanaf Brussel naar Barcelona v.v. of Marseille v.v. op geselecteerde vertrekken vanaf mei t/m oktober 2024. Deze actie geldt voor cruises aan boord van de MSC Grandiosa, MSC Fantasia, MSC World Europa en MSC Seaview. Voor deze aanbieding geldt: OP=OP, zolang de voorraad strekt.

MSC Cruises

 

MSC

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Zoek op kaart?