• boeken via een adviseurs

Ontdek deze bijzondere Griekse eilanden

Kreta, Kos, Rhodos en Corfu zijn tegenwoordig bij iedereen wel bekend als heerlijke vakantiebestemming, maar wist je dat er nog veel meer mooie eilanden zijn? Griekenland omvat 6.000 eilanden verspreid in de Griekse zeeën, waarvan er slechts 227 bewoond zijn. De Griekse kustlijn biedt een divers landschap: kilometerslange stranden, beschutte baaien, zandstranden, grotten gevormd door zeewater en donker gekleurd zand in vulkanische gebieden. Lees hieronder meer over vier prachtige Griekse eilanden.

Santorini

Santorini heeft tal van unieke ervaringen voor iedere reiziger, denk hierbij aan de vele lokale gerechten, bijzondere stranden en mooie archeologische vindplaatsen. Vooral de stranden van Santorini zijn heel bijzonder om te zien. Het zand is een mix van de kleuren wit, rood en zwart en je bevind je tussen spectaculaire rotsformaties. Na een dag op het strand geniet je van de lokale keuken en proef je de bekendste producten van Santorini: witte aubergines en fava bonen.

Griekenland

Kefalonia

Als je van snorkelen of duiken houdt dan zal de zeebodem rondom Kefalonia je zeker bevallen. Ga op zoek naar de zeldzame zeeschildpadden en monniksrobben (zeehonden). Een bezoek aan de Melissani Cave mag ook zeker niet ontbreken tijdens je vakantie op dit eiland. Dit natuurschoon is 3,5 kilometer lang en 36 meter hoog, volledig gecreëerd door de zee en tevens een van de meest bekende toeristische attracties van Kefalonia. De kleurrijke huisjes in de steden typeren de gezellige steden met een verscheidenheid aan knusse restaurants, lokale winkeltjes en archeologische gebouwen.

Griekenland

 

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. HolidayPlanners biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

 

Zakynthos

Zakynthos staat synoniem voor prachtige stranden, een geweldig nachtleven, een prachtig landschap en een ideale watersportbestemming. Wat wil je nog meer als je op vakantie bent? Breng een bezoek aan het welbekende Ship Wreck, huur een bootje en vaar langs de prachtige grotten en vergeet niet om een schildpaddentour te doen met het hele gezin. Dineer in luxe restaurants en verblijf in een van de vele heerlijke resorts.

Griekenland

Mykonos

Mykonos heeft, zoals niet veel mensen weten, twee verschillende kanten. Iedereen kent dit eiland als een luxueus feest eiland, maar het heeft ook een bijzonder pittoreske kant met witgekalkte huizen, geplaveide steegjes en windmolens. Leer de lokale tradities kennen in de beeldschone dorpen, verken geweldige stranden en verblijf in prachtige accommodaties. Het meest indrukwekkende stadje van dit eiland is Chora. Hier vind je tophotels- en resorts, kunstgalerijen en de beroemdste restaurants en bars van Griekenland.

Griekenland

Griekenland

`

Zoek op kaart?

ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Facebook